Sejak bila aku minat RED JAMBU

Assalamualaikum . 

anak sape laaa yang bertuah ajar aku minat warna pink neh haaa . warna alah ni jugak la yang korang nak suruh aku minat kan ? adoyaiii . ish , apasal tiap-tiap malam aku update blog aku neh . dah gila blogging kott . nasib korang la follow aku tuu . mesti dashboard korang bersepah entry aku kan ? kan kan kan ? *perasan kau jahhh .

ehem . maaf . terlepas batuk di tangga . nak dijadikan cheritha , tengah aku sedang blogwalking , aku terbaca entry sorang blogger ni . ermm . femes gilerrr la blogger ni . nak taw sape ? ish . korang search mr.google , then taip irine nadia ok ? hehe . aku terbaca entry dia pasal satu camera ni . memang menusuk qalbu la warnanya . agak childish . tapi pompuan memang childish . so , nak gaduh ? aku dah malas membebel . bukan korang baca pon entry panjang-panjang . kat bawah ni gambar camera tu . terjah !! .


berpinar mata aku tengok .




ada sape2 nak jadi boyfie aku tak ? boleh la kirim ni kat rumah aku ye . confirm i terima .*gedik



eh , macam mainan adik aku laaa . ta kesah . nak jugak !!



ok. setakat tu jer untuk hari ni . aku nak pegiiii berbulanmadu .oppss . silap . nak pegiiii beradu laa . adios . assalamualaikum .

♥ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Sha ! Like Kalau Suka ! ♥

;

No comments:

Post a Comment