Lyface's Shawl Giveaway


Hai readers ! entry kali ni pasal GA by Lyface's Shawl . First of olllz , kena bagitau hadiah dulu kan ? baru la korang tu tergedik-gedik nak join kan ?ha , hadiah nya ialah seorang pemenang akan dipilih untuk memenangi vouncher RM100 . bila korang dah dapat vouncher tu , jangan la pulak korang macam kerang busuk pegi mintak nak tukar dalam bentuk wang atau barang laen . pertukaran tersebut adalah di LARANG .

apa korang nak buat dengan vouncher RM100 tu ? Lyface's Shawl ni jual apa sebenarnya ? ish , korang ni lekkk luu . dah macam FBI pulak . meh sini aku bagitau . Lyface's Shawl ni bukan sekadar jual shawl je . DERESS dengan BLOUSE  pun dyorang jual . kalau korang tak dapat vouncher ni pun takpe . dah bukan rezeki kan . kalau duit tu berlambak je dalam tabung tu dan tak taw nak buat apa , pegi la online shopping kat Lyface's Shawl ye . semua baju-baju , shawl-shawl , cantik . nasib baik aku takde duit . kalau tak , dah lama aku rembat .

ha , dah nak join dah ? 
1.kalau nak join , klik je la SINI dulu ?
2.then , letak banner tu dalam entry anda dan link kan kat *SINI
3.bila entry korang dah siap , boleh la letak url entry korang kat  *SINI
4.wajib share gambar tu ye . :)
5.penyertaan ini sah sehingga 12/2/2012 jam 00.00 malam .(maksudnya pukul 12 tepat2)

ok la . nak pegi tengok cite GEMERSIK KALBU . join jangan tak join .


♥ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Sha ! Like Kalau Suka ! ♥

;

No comments:

Post a Comment