Tutorial : Cara Tick Expand Widget

Assalamualaikum .
Hello readers !! hari ni aku nak ajar korang basic dalam mencantikkan blog . ramai yang dah taw pasal cara nak tick expand widget tu tapi bagi sape yang tak taw boleh la usha tuto ni ok . jom kita belajar camne nak buat ! :)
kenapa kita kena tick expand widget ? sebab kita nak cari kod yang takde bila kita nak search .

1.Log in > Dashboard > Design > Edit HTML

2.Tick expand widget template tu ok . :)


3. Then , korang boleh la search kod yang korang nak tu . peace !

♥ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Sha ! Like Kalau Suka ! ♥

;

No comments:

Post a Comment