kisah seorang pasumian

Anyeong ! Dah 2 minggu dah kita puasa kan . tapi aku tak sempat lagi nak wish selamat menyambut Ramadhan . takpe la , aku wish Selamat Hari Raya je lah . hehe . This is my first year to enjoy my Ramadhan  at Universiti Malaya . Selama 18 tahun aku hidup , ni kali pertama aku berpuasa di negeri orang . Akhirnya , dapat jugak aku gelaran "perantau" . Ce usha tajuk kat atas tu . Aku cuma nak share beberapa gambar yang boleh menunjukkan kisah hidup aku kat sini . errr . macam bagus sangat sampai nak tunjuk kan ?

air terjun buatan . depan DTC . hehe . kalau rasa stres,boleh la jemput mandi

Gambar tu aku hambek masa nak pergi pekan buku . Sory la aku tak boleh tunjuk gambar pekan buku tu sebab aku snap gambarnyeeee . Saje je letak gambar ni dulu . Biar korang yang nak masuk UM ni excited tahap giler-giler dulu . Ingat! UM ni 'bersenang-senang dahulu , bersusah-susah kemudian" (petikan ayat dari MR.Z , lecturer budak fizikal for computer science subject ) . Aku pun dah dapat rasa benda tu . Orang lain cuti lepas exam tapi kitorang cuti sebelum exam . WHY?WHY?WHY? Sebab dia tak nak bagi kita ENJOY . haih , sentap betol . :p

tempat tinggal kami !! ni asrama untuk gegurl ok ? haha

Bila malam menjelma , sape-sape yang rasa stres tu boleh la pergi chillkan diri anda di tasik KK12(Kolej Kediaman ke-12) . Macam-macam hal jadi kat sini . Kebanyakkan pasumian ni sambut birthday kat tasik ni la . Lepas tu ada la yang kena baling dalam tasik tu . Ada yang dating . errr . *untunglaaa . :)

Cantik kan kolej kami ? Sila la excited untuk datang !!!

Dari segi fizikalnya macam tu la kolej kami . Nak tengok bilik nya pulak ?? boleh jerr . Tapi jangan kutuk . Hanya pujian yang dibenarkan . hehe . Just kidding . 















I'm a physical'student . So , there is no BIOLOGY reference books . :)



That's all for today . TQ for supporting me ! 
p/s:waiting for my mid-sem result .

♥ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Sha ! Like Kalau Suka ! ♥

;

1 comment:

akmal said...

salam akak,saya bakal masuk pasum hujung bulan ni. sains fizikal so bku apa ek yang penting2 yang perlu dibawa ? tengah blur. harap akak dapat reply secepat mungkin. hehe ;)

Post a Comment