Dapat S3 !!

Hi guys . Tak sabar nya nak bagitau !! haha . I got my dreamy phone !! ok . sangat teruja . Actually aku dah lama mengidam samsung galaxy S3 ni . Akhirnya dapat jugak . Alhamdulillah . Aku beli benda alah ni dengan duit aku taw , dan sedikit dari sponsor . haha . Tq bagi yang orang yang baik hati tu ye (^_^) . Aku dah tak tahu nak cakap apa lagi . Jom usha sikit phone baru aku ni . Kahkahkah . :p


bila dah dapat , kita usha la benda kat dalam pulak . semua dia dah bagi . Tadi aku dah order casing s3 secara online . malas la aku nak pegi carik . buat penat aku berjalan je . so , nak tengok casing yang aku tempah ? errm , tak payah lagi la . nanti dah sampai , aku tunjuk kat korang ye . :))

Aku sangat berpuas hati dengan S3 ni . Screen besar . Best betul bila tengok video . Image pun terang dan sharp . Aku rasa macam screen tu lagi better dari mata aku . Nama lagi HD Amoled kan . Fungsi dia sama je macam yang dalam iklan tu . 




For your information , that's is not my lappy ok . That's my friend's lappy . Hahaha . So , tu je yang aku dapat kongsi dengan korang buat masa ni . Just to share my happiness with uollzz . haha . Ok . bye !!

p/s: cerita di atas hanya rekaan semata-mata . Sebenarnya aku masih menabung untuk beli benda alah ni . See ya ! :p

♥ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Sha ! Like Kalau Suka ! ♥

;

1 comment:

sha al nashfah said...

sory bagi sesiapa yang tertipu ye :)

Post a Comment